Modelin Resimleri...
Değerli ustamız Sn. Nurettin TAŞÇI'nın yapmış olduğu Classic 700 modeli...
Boy : 7.10 m.
Genişlik : 2.35 m.
Yükseklik: 1.60 m.
Ölçek : 1/14
Yapım : Nurettin TAŞÇI
Em.Dz.Astsb.
2007
Plan için üzgünüm gönderdiği CD'den çıkmadı, ancak talep eden olursa kendisini arayıp sorabilirim.
Saygılar.
Modelin Resimleri...
Resimlerin devamı...
Bütün ödülleri Nurettin Bey almış anlaşılan.Çokta haketmiş, o nasıl bir motor öyle
![]()
Sormak istediğim motor nasıl bir motor ve aynı zamanda bu model Rc' mi harika gerçekten Abi.
Harika sade ve gösterişli bir model. Gerçeğinden hiç bir farkı yok. Nurettin beyin ellerine Sedatçığım senin de emeğine sağlık.
Nurettin Beyi tebrik ederim, tabi Sedat Bey sizi de. Muhteşem !
Müthiş müthiş müthiş başka ne denebilirmiş. Ayakta alkışlanacak bi eser olmuş. Sedat abi seninde emeğine sağlık...
Saygılar...
jilet miş tebrik ederim
Sevgili dostlar, övgü dolu sözlerinizi Sevgili Nurettin Hocamıza ilettim. Kendileri aynı şekilde teşekkürlerini iletti. Modelin R/C olup olmadığını da sordum. Sinancım ölçeğin R/C için biraz küçük olduğunu ama istendiğinde biraz büyütülerek R/C yapılabileceğini söyledi. Planlarını sorduğumda bir kaç düzenleme yapılması gerektiğini tamamladıktan sonra seve seve paylaşabileceğini söyleyerek selamlarını iletti. Herkese bir kez daha teşekkürler.
Saygılar.
cok güzel görünüyor, ellerinize emeklerinize saglık
Nurettin Bey'i bizzat tanıyorum. Bana çok yardımı dokunmuştur. Bende onun bir sandal modeline ait fotoğraflar var ki, bir model ancak bu kadar güzel yapılır. İzin almadığım için paylaşmadım. Buradan kendisine saygılarımı gönderiyorum.
el emeği göz nuru. ne kadar hoş bir model olmuş.
Bravo tebrik ederim mükemmel elinize saglık
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)