elinize sağlık mete abi gerçekten çok hoş duruyor bizim gibi gençler için bunlar birer ders kitabı diyebilirizsaygılar...
paylaşmak için.selametle
elinize sağlık mete abi gerçekten çok hoş duruyor bizim gibi gençler için bunlar birer ders kitabı diyebilirizsaygılar...
Mete abi yine döktürmüşsünüz. Çok güzel elinize sağlık.
Selamlar
Mete abi selamlar;
Modeliniz çok güzel emeğine sağlık merak ettiğim konu bu paylaştığınız ilk model mi yoksa yaptığınız ilk model mi kolaylıklar dilerim
Mete bey, elinize sağlık.
Üstün Sorkun - 1960 / İstanbul
Sayın Kılıç Hamza.ben hemen hemen50 senedir zaman zaman maket yapıyorum.buradakı 1 rin manası bestewind 50 teknesinin ilk maketi.ikinci yaptıgımıda yayınlayacagım.iyi günler dilegimle.selametle.
Doğru söze ne hacet.KIVIRCIK Nickli Üyeden Alıntı
Ellerinize sağlık Mete bey
Maşallah insanın binesi geliyor. Emeğinize sağlık.
Geçen hafta sonu Pendik Marina'yı gezdim. Sanki orada gördüklerimden biri gibi duruyor.
Diğer modellerinizi şimdiden merak etmeye başladık Ellerinize sağlık .
Mete bey, merhaba. Emeğinize ve gözünüze sağlık. Paylaşımlarınızın sağlık içinde devamını dilerim.
Sayın Ali Tumicin bey.internete bestewind 50 diye girerseniz teknenin kendisini görürsünüz.hollanda yapımı bir tekne 600 000 uro civarında.ben bu tekneyi hollandalı bir arkadaşımın agbeyine yaptım.şu anda maket holandada.bestewinde 50 bir tekne modelinin ismi.saygılarımla.selametle.
besdtewid 50 projesi lazım alırsam sizi unutmam, heryerde anlatırım...
osmanbadur63@hotmail.com.. proje yollama konusunda yardımcı olursanız sevinirm saygılar...
üstadım ellerinize sağlık hepsi birbirinden harika saygılar selamlar
Sayın Mete bey,
Büyük bir emek ürünü olan çalışmalarınız için sizi kutluyorum.
Ellerinize sağlık.
Sevgi ve sağlıkla kalınız.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)