Metin Abi ben bunu kesin deneyeceğim o zaman. Boyayı bir şekilde akıtmayı başarıyorum her seferinde. Çok işime yarar. Tşekkür ederim.
Oltan Abi anlaşılan deneyeceğim
Nihat Abi teşekkür ederim.
gürkan kardeşim hiç mahsuru yok rahatlıkla agabey diyebilirsin.zaten bu sitenin ruhunda var agabey ve kardeşlik .uskur konusunda ise (estafurullah)
ben sadece fotograftan gördügümü söyledim.demekki öyleymiş.tekrar ellerine kollarına saglık .bitime az kalmış.yeni projelerde görüşmek ümidi ile hoşçakal.
Metin Abi ben bunu kesin deneyeceğim o zaman. Boyayı bir şekilde akıtmayı başarıyorum her seferinde. Çok işime yarar. Tşekkür ederim.
Oltan Abi anlaşılan deneyeceğim
Nihat Abi teşekkür ederim.
aslında ,bir tahta parçasını akıta akıta boyayıp ,ilk denemeyi onun üzerinde yapmanda yarar var...
kolay gelsin...
Metin abi teşekkürler.
Gürkan bey kardeşim benim bildiğim zehirli boyalar çok kırmızı değilde biraz kiremit rengimsi olur. Ben maketlerimde fırça ile yaparken kırmızının içine bır kaç damla siyah boya damlatıp kırmızıyı biraz kırıyorum.İstersen birde sen dene.Sevgilerimle.
Bide örnek versem ayıpmı olur?
Ne ayıbı Servet Bey. Sprey boya kullandığım için siyah boya katma işini yapamam. Sprey boya olarakta bordo ve kırmızı bulabildim. Sprey boyanında dezavantajı bu.Servet ÖZTAN Nickli Üyeden Alıntı
Gürkan Selam ;
Cosmos diye bir boya çıktı piyasaya. Çok güzel renk çeşitleri var, kullananlardan da olumlu tepkiler aldım. Özellikle kiremit rengi bir astarı var, hastayım![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)