Uğur Bey
Önce ilginize teşekkürler. Plan a4 kağıdına indirildiğinde birleştirme noktalarında
kaymalar görülüyor ama biraz çalışırsanız düzeltilmeyecek şeyler değil gibi...
Değerli arkadaşlar
Bu sabah Aldeboran'ı yapmaya karar verdim,bu hızla çalışmaya da başladım.
Plan nette serbest dolaşan türden.bir siteden pdf olarak indirdim.Oldukça hatalı ama
şansımı denemek istedim.Üzerinde biraz çalışarak kalıpları çıkarıp omurga ve postaları kesmeye başladım.Bakalım karşımıza ne çıkacak.
Vira bismillah...
Uğur Bey
Önce ilginize teşekkürler. Plan a4 kağıdına indirildiğinde birleştirme noktalarında
kaymalar görülüyor ama biraz çalışırsanız düzeltilmeyecek şeyler değil gibi...
İşte omurga ve postalarımız.
Galiba iyi gidecek. Hele bir rütuş ve zımpara temizliğiyapalım bakalım ne olacak
Bu günlük bukadar.
Biribirinden değerli sevgili arkadaşlarım
İlgi ve iltifatlarınız,sevgi dolu temennileriniz,hayır dualarınız ve de sıcacık duygu paylaşımınız için hepinize ayrı,ayrı teşekkür ederim.Fazla vaktim yok ancak Pazar günleri
çalışabiliyorum ama elimden geleni yapıp modelimi bitirmeye ve takdirlerinizi haketmeye çalışacağım.Tekrar teşekkürler.Hep birlikte hepimize kolay gelsin.
Havalar soğuk gidince programda biraz geri kaldım ama.
Bakalım neler yapmışız.?
Modelin kalastrası şimdiden ileri de nasıl bir model taşıyacağının sinyalini veriyor.![]()
Teşekkürler Fatih kardeşim.Elimden geldiğince sizlerle paylaşacağım inşaallah.
Alicim sanada çok teşekkür ederim.Hepinize sağlıklı ve mutlu çalışmalar.
Ne melanet birşey bu tembellik?...
Kışın: Uuuuv.Çok soğuk....
Yazın:Öfff.Amma sıcak yahu?...
E eee. Ne zaman bitecek bu gemiler?..
Şaştım ya hu...!
Biraz ilerledim galiba?..
İşte son durum bu. Toplar yerleştirildi.
Reşat Bey,
Çalışmanızı ilk kez bu akşam gördüm. Resimleri zevkle izledim. Elinize sağlık. Resimlerin devamı lütfen... Sağlıkla kalın...
Ankara'dan selâmlar...
Kenan ŞAKRAK
Muhterem Reşat Bey, Çalışmanızı ilgi ile izliyorum. Kolaylıklar dilerim. Esen kalınız.
Reşat bey bu çalışmanızı kaçırmışım ama artık takipteyim elinize sağlık planın bozuk olması sizi durdurmamış çok şık bir model olacağı görülüyor kolay gelsin
Reşat bey elleriniz dert görmesin, zekle ve hayranlıkla takip etmekteyim, kolaylıklar dilerim.
Reşat hocam elleriniz dert görmesin...
Reşat bey,elinizde bir güzel eser daha can buluyor.Calışmalarınızı zevkle izliyorum.Saygılar.
Çok hoş bir çalışma elleriniz dert görmesin. sağlıcakla tamamlamanız dileğimle...
Forumda sıcak bir ana denk geldi sanırım, bende atlamışım bu modeli.. Reşat Kaptan, ellerin dert görmesin..
Bugün pazar yapım aşamalarını sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
Değerli Arkadaşlarım
Övgü ve iltifatlarınız için çok teşekkür ederim. Malın iyisi altı ayda çıkar derler ama benimki
tembelik sınırlarını zorlamaya başlad.Baktım olacak gibi değil yakın akrabayıda projeme dahil ettim
Kayınbiraderimin eşini yelkenleri hazırlamaya memur ettim bakalım neler olacak.
Kıç arması, direkler, filika ve bazı aksesuarlarıda hazırladım.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)